Dit jaar debuteert de Formule BRL als kampioenschap in de Nederlandse en Belgische autosport. Op 9 en 10 mei 2020 racen minimaal 10 Formule BRL’s hun eerste raceweekend op het Duitse circuit van Meppen! De aankomende weken zullen wij onze reeds bevestigde rijders aan jullie voorstellen.

De eerste Formule BRL op de inschrijflijst is gelijk een hele bijzondere inschrijving. De auto zelf zal weinig bijzonders aan zijn, maar de coureurs in deze auto zijn zeker geen onbekenden. Tijdens de vier Formule BRL events in 2020 zullen namelijk vier bekende autosport coureurs de strijd aangaan met onze vaste deelnemers!

Welke vier coureurs dit zijn houden we nog even geheim maar wij weten zeker dat deze coureurs van zich zullen laten spreken tijdens hun Formule BRL races.

Wie willen jullie graag in actie zien in de Formule BRL?