De kalender is bekend, de kosten zijn bekend en de organisatie is er klaar voor. De Formule BRL 2020 gaat beginnen! De Formule BRL is de ideale opstap voor coureurs die vanuit het karten de overstap naar de autosport willen maken en willen racen in een single seater. Dit betekend ook dat voor vele coureurs de eerste meters met een Formule BRL zijn of haar eerste meters worden met een auto. Aangezien de Formule BRL geen gemakkelijke auto is en wij onze rijders niet in het diepen gaan gooien, organiseren wij voor deze rijders in de maanden januari en februari kennismaking testdagen op Racepark Meppen.

Daarnaast is de Formule BRL ook uitermate geschikt voor rijders met race ervaring. Een maximale leeftijd in er namelijk niet bij de Formule BRL! Ook rijders met ervaring in de autosport of speedway, of de oudere rijders vanuit de kartsport, kunnen zich aanmelden voor deze kennismaking testdagen.

Meld je snel aan, want vol=vol!

Heb jij interesse om in 2020 deel te nemen aan de Formule BRL en wil jij ervaren hoe het is om te racen met een 360PK sterke formule auto? Meld je dan snel aan voor onze kennismaking testdagen. Inmiddels hebben wij al meer dan zes aanmeldingen ontvangen van zowel kart coureurs als autosport coureurs.

Let op: voor deze kennismaking testdagen is een officiële KNAF autosport licentie NIET verplicht! Mocht besloten worden om in 2020 deel te nemen aan de Formule BRL, dan dient men deze wel te hebben. Dit is één van de onderdelen die de Formule BRL Academy aanhaalt voor de aangemelde coureurs.

Aanmelden kan via onderstaand email adres:

info@formulebrl.nl